Magyar foci

Szénné trollkodta a megyei csapat a magyar válogatottat

Szakmailag rendkívül hasznos mérkőzés lenne.

A Csongrád megyei negyedosztályban listavezető Öttömös SE a közösségi oldalán publikált nyílt levélben hívta meg egy felkészülési mérkőzésre a magyar válogatottat.

A levél az MLSZ-nek, a válogatottnak, illetve Dzsudzsák Balázs csapatkapitánynak szól. Mint kifejtik, ők szerezték a legtöbb gólt a csoportjukban, játékosaik számos taktikai formációt és rögzített szituációt ismernek, ellenük a magyar válogatott a megfelelő védekezést is gyakorolni tudja.

Egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a sikerélményt is megtapasztalhatják, míg az öttömösi csapat a magasabb osztályba jutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását.

És most jön a lényeg:

A meccs utáni megfelelő energia fel- és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak.

A Samu Zoltán játékos-edző és Varga Mihály csapatkapitány által jegyzett levél azzal zárul, hogy várják a címzettek szíves visszajelzését.

A válogatott pénteken 3-2-re kikapott Kazahsztántól, kedden Skóciát fogadja, később pedig Fehéroroszországgal és Ausztráliával találkozik.

Olvasói sztorik