Magyar foci

Gyurcsó elmondta, hol folytatná

A szélső kölcsönben erősíti a Hajdukot, de...

A téli átigazolási időszakban klubot váltott Gyurcsó Ádám, a magyar szélső a Pogon Szczecin kölcsönjátékosaként a Hajduk Splitben bizonyíthat tavasszal. A játékos négy bajnoki mérkőzést követően két gólt és egy gólpasszt jegyzett, így érthetően elégedettek vele házon belül.

Magyar válogatott: itt az első Leekens-kezdő – debütálóval
A belga kapitány nem titkolózik tovább.

– Volt egy kis időm már arra, hogy jobban megismerkedjek a környezetemmel. Úgy érzem, egyre jobb formába lendülök, örülök a góljaimnak és a gólpasszaimnak is. A legnagyobb boldogság azonban azért tölt el, mert nagyon jól megy a csapatnak. Remélem, folytatjuk jó szériánkat és megverjük a Rijekát is utalt Gyurcsó arra, hogy a válogatott szünet után rangadó vár rájuk. A második Hajduk az őket egy pontos hátrányból követő Rijekát fogadja.

A splitiek a kupában már kiharcolták a döntőbe jutást, ellenfelük azonban még nem ismert. Gyurcsó elárulta: meglátása szerint ötven százalék esélyük van arra, hogy elhódítsák a trófeát, és szerinte az is mindegy, hogy a Dinamo Zagrebet vagy a Rijekát kapják, hiszen győzni szeretnének a fináléban.

A magyar szélső a távolabbi kilátásairól így beszélt.

Azt nem tudom, mit hoz a jövő, de egy dolog biztos: amíg itt vagyok, szeretnék maximumot nyújtani a Hajdukban. Jól érzem magam, minőségi játékosaink vannak, ezért a legjobbakkal is fel tudjuk venni a harcot. Boldog lennék, ha hosszabb távon maradhatnék a klubnál

fogalmazott Gyurcsó Ádám.

címlapkép: Ante Cizmic / HANZA MEDIA

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik