Magyar foci

Semmi nem dőlt el a fővárosi rangadón

Maradtak izgalmak a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágójára.
 

Egygólos előnyt szerzett az Újpest a másodosztály éllovasa, az MTK Budapest ellen a kedd esti Magyar Kupa-negyeddöntő odavágóján.

A lila-fehérek a Gundel-Takács – Pauljevics, Kálnoki-Kis, Bojovics, Burekovics –  Zsótér, Szankovics, Chukwuebuka, Balázs – Tischler, Novothny tizeneggyel, míg a vendégek a  Fadgyas – Katona, Talabér, Gengeliczki, Deutsch – Vass P., Kanta, Vass Á., Farkas – Korozmán, Lencse kezdőcsapattal vágtak neki a találkozónak.

Mourinho csapata megér egy misét
Íme a BL-kedd kezdőcsapatai.

A 21. percben máris előnyhöz juthatott volna az Újpest, ám a játékvezető szabálytalanság miatt érvénytelenítette a hazaiak találatát, így a 37. minutumig kellett várni az első gólra, ekkor Burekovics szabadrúgását Bojovics fejelte a hálóba, 1-0.

A hazai öröm azonban nem tartott sokáig, két perccel később Deutsch beadását Vass Patrik váltotta gólra, fontos idegenbeli találatot jegyzett az MTK, 1-1.  Fordulás után azonban ismét jött az újpestiek egyik legjobbja, Nagy Dániel, aki bevette Fadgyas hálóját, így 2-1-re módosította az állást, ahogyan pedig később kiderült, a végeredményt is beállította.

Olvasói sztorik