Magyar foci

Óriásit égett az MTK: megyei csapattól kapott két gólt

Meglepetés a kupában.

Újabb Magyar Kupa-mérkőzésre került sor szerda délután: a másodosztályú MTK Budapest a megyei első osztályban vitézkedő Sényő otthonába látogatott. Az első mérkőzésen a fővárosiak 4-0-s győzelmet arattak.

A MTK tudósításából kiderült, hogy a játékosoknak nem volt könnyű dolga, hiszen a labda minden pocsolyában megállt, abból pedig volt bőven…

Ilyen pálya fogadta az MTK-t Fotó: mtkbudapest.hu

Az első félidőben mindez a hazaiakat zavarta kevésbé, hiszen a 11. és a 22. percben is gólt szereztek. Előbb Marics közelről, fejjel volt eredményes, majd nem sokkal később Fabu jó tíz méterről vette be Fadgyas kapuját. Az MTK közösségi oldalán így kommentálta az első negyvenöt perc eseményeit: “A játékra alkalmatlan pályán a hazaikkal volt a szerencse.”

A második játékrészben újabb gólt már egyik csapat sem talált. A Sényő legyőzte az MTK-t, de a kék-fehérek 4-2-es összesítéssel így is a következő körbe jutottak, ahol az Újpesttel találkoznak.

Kőkemény bírálat!
Párizsban megnevezték a BL-égés bűnbakjait

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó

Sényő-Carnifex FC – MTK Budapest 2-0 (2-0)

MTK: Fadgyas – Schrammel (Sziklási, 85.), Schäfer, Gengeliczki, Jakab – Szuhodovszki (Bayer, 74.), Kanta, Borbély, Takács – Tóth (Szerencsi, 60.), Korozmán. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Gólszerzők: Marics (11.), Fabu (22.)

Továbbjutott: az MTK 4-2-es összesítéssel.

Olvasói sztorik