Magyar foci

Életmentő műtétet hajtottak végre a Fradi-legendán

Szűcs Lajos már jól van.

Életmentő műtéten van túl Szűcs Lajos! A Blikk értesülései szerint az egykori világválogatott, olimpiai bajnok labdarúgót egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően megoperálták, és csak a közelmúltban térhetett haza otthonába.

Ezt láttad?
Ordító ziccerben rontott az Újpest játékosa – VIDEÓ

A Blikk információi szerint a beavatkozás hosszas előkészületeket igényelt, a labdarúgó és felesége, Pécsi Ildikó hónapokig készült lelkiekben és fizikailag is az operációra.

Szűcs Lajos már hazatérhetett Fotó: digisport.hu

A beavatkozás a szakembereknek, Szűcs kikezdhetetlen életszeretetének és felesége erőszakosságának köszönhetően jól sikerült, így ma már gödöllői otthonában lábadozik, ahol Ildikó felügyeli minden mozdulatát.

– Valóban túl vagyunk egy nagyon komoly műtéten, ami jól sikerült! – erősítette meg a Blikk információit Pécsi Ildikó. – Szerencsére már itthon lábadozunk, és az orvosok utasításait szigorúan betartva bízunk a mihamarabbi teljes gyógyulásban. És hisszük, hogy minden rendben lesz – tette hozzá a színésznő, aki bevallotta, nagyon nehezen viselte, amíg párja a kórházban feküdt, állandóan aggódott.

– Rettenetes érzés volt a bizonytalanság, hogy édes jó Lajosom nincs mellettem, de most már megnyugodtam, újra itthon van – mesélte örömteli hangon a Kos­suth-díjas színművésznő, akit megviselt férje betegsége, hiszen közel ötven esztendeje jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Olvasói sztorik