Magyar foci

Kabát: győzni kellett, mert Pumped Gabótól kaptam volna a zrikát – VIDEÓ

Az Újpest legendás csatára nagyon komolyan veszi a futsalt.

Ahogy arról a Rangadó már beszámolt, Kabát Péter csattanós választ adott Pumped Gabónak, hiszen csapata, a másodosztályban szereplő PAFC-MITRE 5-1-re verte az 5 Stars-Érdi VSE-t.

Bemutatkozó találkozóján Kabát Péter góllal tette le a névjegyét a piliscsabaiaknál, ő szerezte csapata negyedik találatát. A magyar válogatottban is szereplő egykori Újpest-csatár elárulta, élvezte a játékot, noha alaposan elfáradt, és egyelőre szoknia kell a futsal stílusát.

HÍRZUHATAG

Hivatalos
Drámai hírt közölt Neymarról a PSG – klikk ide!
Celebrangadó
Kabát Péter csattanós választ adott Pumped Gabónak
Nem semmi

Usain Bolt az Old Traffordon futballozik

– Számomra minden meccs fontos, ezért is örülök a jó debütálásnak, a gólomnak. Nem azért igazoltam a PAFC-ba, hogy szórakozzak, komolyan veszem a játékot – kezdte a Rangadónak Kabát Péter. – Volt egy kapufám is, de sajnos az kifelé pattant. Kellett a győzelem, már csak azért is, mert ellenkező esetben kaptam volna a zrikát az érdieknél szereplő Pumped Gabótól.

A magát az egyik kereskedelmi televízió dzsungelkalandjában is kipróbáló Kabát hozzátette, élvezi a ferencvárosi legenda, Mucha József által irányított munkát, és bár egyelőre nyárig tervez, már most úgy érzi, hosszú távon a pályán maradna.

Kabát Péter az első meccsén gólt szerzett

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik