Magyar foci

Kenesei Krisztián a megyei playoff csodafegyvere lehet

A rutinos csatárt Ausztriából is hívták, végül Bozsik Péterék ajánlatát fogadta el.

Korábbi szövetségi kapitány hívta csapatához a korábbi 29-szeres válogatott labdarúgót, így Kenesei Krisztián a III. kerületi TVE-t elhagyva, edzőként azonban ott maradva játékosként a megyei első osztályát vezető Komárom VSE-be igazolt. A rutinos játékos volt a Digi Sport Reggeli Start vendége.

ÓRIÁSI BALHÉ!
Tömegbalhé és kilenc piros: egymást ütötték a játékosok – VIDEÓ

– A III. kerületi TVE-nél született egy szakmai döntés, amit elfogadtam. Kicsit hidegzuhanyként ért, nem erre számítottam, azt gondoltam, a tavaszt még a Kerületnél töltöm, aztán meglátjuk, szezon végén mi lesz. Több megkeresésem volt, Ausztriából és persze itthonról is, köztük a Komáromtól és végül sikerült megállapodnunk, így egy feljutásra hajtó csapathoz kerültem. A szakítás nem végleges a III. kerületi TVE-vel, hiszen márciustól kezdjük az egyéni edzéseket, gyerekekkel fogok foglalkozni, örültem ennek a lehetőségnek.

Újra közös munka a korábbi kapitánnyal

– Bozsik Pétert (a Komárom VSE vezetőedzője – szerk.) jól ismerem, hiszen Zalaegerszegen még együtt lettünk bajnokok, jó viszonyt ápolunk, jól tudunk együttműködni. Szeretnénk feljutni az NB III-ba, ez a cél. Nyáron lesz egy play-off kör, ahol a megye egyes bajnokokat sorsolják össze és harcolnak a harmadosztályú tagságért. Péter azt kérte tőlem, abban a szakaszban legyek nagyon jó állapotban. Természetesen a bajnokságban is számolnak velem, meglátjuk, milyen állapotban leszek a rajtra. Heti háromszor járok Komáromra edzésre, egy hete készülök velük, úgy látom, jó csapatba kerültem. Tavasszal minél többször szeretnék pályára lépni és minél többször szeretnék gólt is rúgni a megye egyben. A klub mindenképpen újra az NB III-ben akar szerepelni, ebben szeretnék a segítségükre lenni.

Karnyújtásnyira a play-offtól

– Péter komolyan veszi a munkát a Megye I-ben is, és mindent megtesz azért, hogy a harmadosztályba jusson a klub. Tudom, nagy ambíciókkal vágott neki a feladatnak. Azt szinte mindenki biztosra veszi, hogy az első hely meglesz a bajnokságban a Komáromnak, szóval tényleg a play-offra kell koncentrálni. Péter számára nem visszalépés a Megye I, persze jó lenne, ha az NB I-be lenne edző, de a Komárom élén is egy nagyon felkészült szakember, aki odateszi magát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik