Magyar foci

Eppelnek nem jelentett kihívást az olasz másodosztály

Európai és ázsiai országokban is lehet még igazolni, miközben Ugrai iránt nagy az érdeklődés.

Várható még igazolás?

Filipovics hangsúlyozta: “Európa néhány országában és Ázsiában csak február közepén, illetve végén zárul az átigazolási időszak, így még valami összejöhet.”
Magyarország mellett Szerbiában, Horvátországban, Svájcban, Csehországban, Oroszországban, Lengyelországban vagy éppen Szlovákiában sem zárt még a téli piac, tehát lehet még új játékosokat igazolni. A teljes lista ITT érhető el.

Az Új Szó készített hosszabb interjút Filipovics Vladan játékosügynökkel, aki több magyar labdarúgót képvisel. A beszélgetés során szó esett Eppel Márton és Ugrai Roland lehetséges klubváltásáról is.

Eppel Márton, az NB I legutóbbi gólkirálya konkrét ajánlatot kapott az olasz második vonalban szereplő Virtus Entellától, a Honvéd el is engedte volna, de Marci nagyobb kihívásra vágyik. Néhány dél-koreai klub is jelentkezett érte. A válogatott csatárt még egyéves szerződés köti a kispestiekhez, tehát addig csak a klub beleegyezésével kerülhet máshová. Eppelen kívül a kiváló őszi szezont produkáló, a válogatottba szinte berobbanó diósgyőri Ugrai Rolandot több külföldi klub is szívesen látná.

Ugrai iránt nagy az érdeklődés Fotó: dvtk.eu

Huszti Szabolcs és Gyurcsó Ádám klubváltásáról

– Télen általában jóval kevesebben váltanak klubot, mint nyáron. Ezúttal is ez volt a helyzet, egyelőre két játékosom, Huszti Szabolcs és Gyurcsó Ádám került új egyesülethez. Egyik sem volt egyszerű. Mindenképpen nagy dolognak tartom, hogy Huszti Szabi tizenkét esztendős idegenlégióskodás (Metz, Hannover, Zenit Szentpétervár, újra Hannover, Csangcsun Jataj) után hazatért, és a Videotonnal 1+1 éves szerződést kötött. Gyurcsó Ádi több mint másfél évig kulcsembernek számított a Pogon Szczecinnél, ősszel viszont mellékvágányra került. Mivel kliensem vissza akar kerülni a válogatottba, ezért váltanunk kellett. Több érdeklődő közül végül a Hajduk Splitet választottuk, ahová féléves kölcsönjátékra érkezett – nyilatkozta Filipovics.

Gyurcsó Ádám újra válogatott szeretne lenni Fotó: HNK Hajduk Split, Sva Prava Pridrzana
Olvasói sztorik