Magyar foci

Lang Ádámnak túl nagy falat volt a Ligue 1?

A magyar válogatott korábbi játékosa szerint Huszti Szabolcs nem levezetni jött az NB I-be. Nagy Dominik újra válogatott lehet.

Nagyot fordult a világ a 2016-os Európa-bajnokság óta labdarúgóinkkal. A januári időszakot vizsgálva ugyanis nem találunk olyan magyar focistát, aki előrelépett volna az átigazolási piacon. Szalma József, a labdarúgó képességek fejlesztését segítő Coerver Coaching Kft. ügyvezetője volt a Digi Sport Reggeli Start vendége.

NEM VICC!
Kapus lett a PSG klasszis védője – VIDEÓ

Nagy Dominik a Fradiból lehet újra válogatott

– Előrelépésként lehet tekinteni Nagy Dominik hazatérésére, hiszen ha ott marad a lengyel közegben, akkor biztos nem játszott volna. A Fradinál ismét beverekedheti magát a kezdőbe és ha jól teljesít, akkor ismét válogatott lehet. Szurkolok Dominiknek, hiszen a lengyeleknek, a körülötte lévő közegnek és önmagának is bizonyítani akar.

Huszti Szabolcs nem levezetni jött

– Szabolcsot ismerve nem gondolom, hogy a visszatérés az NB I-be levezetés lenne számára. Ez nem is visszalépés számára, biztos vagyok abban, hogy száz százalékot nyújt majd minden egyes mérkőzésen. Remélem, sérülések sem hátráltatják majd.

Lang Ádám: nagy falat volt a Ligue 1?

– Talán Lang Ádámnak a francia élvonal kicsit erős volt – persze az is tény, hogy az Eb-ig, illetve az Eb-n is kiváló teljesítményt nyújtott. Talán a Dijon nagy lépés volt neki. Az viszont előrelépés, hogy tudott váltani, segítettek neki olyan helyre kerülni, ahol állandó játéklehetőséghez jut.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik