Magyar foci

Kabát dzsungelsikeréhez még a fradisták is gratuláltak

Celebből újra labdarúgó lehet.

A Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelkaland győztese hosszabb interjút adott a 24.hu portálnak. Kabát Péter (hiszen róla van szó) nemcsak az élményeiről, a fociról is beszélt, és kiderült, könnyen lehet, tavasszal látjuk még a pályán.

– Nagyon kemény volt, keveset ettünk, keveset aludtunk, mintha egy túlélőtáborban éltünk volna – magyarázta a korábbi válogatott futballista, aki egészen bizarr ételeket is kóstolt, zsiráfvaginát is kellett ennie. – A szalonnához tudom hasonlítani, nagyon rágós, alig bírtam lenyelni.

IGAZOLÁS
Sosem találod ki, hol folytatja Gyurcsó Ádám

Kabát szerint szórakoztató és vicces volt, ugyanakkor önmagát adta, ezzel nyerte el a nézők szimpátiáját.

– Talán meglepő lesz, amit mondok, de ezerből ezer üzenet pozitív volt, fradisták, honvédosok írtak, hogy nem gondolták, hogy ilyen jó fej vagyok és büszkék rám – tette hozzá. – Tudom, hogy élcelődtek azon, hogy az egyenletet nem tudtam megcsinálni, de ebben a műsorban szerintem az volt a lényeg, hogy ki tudja jobban szórakoztatni az embereket, ebben pedig Pumped Gabóval nagyon jó párost alkottunk.

Ami pedig a focit illeti, Kabát Péter elárulta, érkeztek megkeresések a menedzseréhez, még nem döntötte el, hogy folytatja-e, de a nyárig szívesen játszana…

Kabát Péter győztesként jött haza a dzsungelből Fotó: rtl.hu
Olvasói sztorik