Magyar foci

Egyre közelebb a spanyol élvonalhoz a magyar középpályás

Hidi Patrik felépült, az Ovideo szárnyal, válogatott meghívóról álmodik.

Felépült szeptemberi lábtörését követően, és a magyar válogatottig meg sem állna Hidi Patrik, a spanyol másodosztályban remekül szereplő Real Oviedo középpályása – írja az M4 Sport.

Hidi 2017 nyarán a bajnok Budapest Honvédtól szerződött az Oviedóhoz, ahol jól indult a szezonja, de szeptemberben lábtörést szenvedett. Felépülése két hónapot vett igénybe, november 25-én tért vissza a csapatba, a legutóbbi négy bajnokin csereként már pályára lépett, igaz, csak egy-egy perceket kapott. A játékos elmondta, Spanyolországban senki sem tudta, hogy honnan jött, és csak az alapján értékelik, amit jelenlegi klubjában teljesít.

Bennfentes infó

Három ajánlat futott be Cristiano Ronaldóért

A 27 éves középpályás a csütörtöki Sportreggeli vendége volt. Elmondta, hogy folyamatosan dolgozik azért, hogy a csapatba kerüljön. Szerinte nagyon kiegyenlített a bajnokság, egyformán erős csapatok alkotják a másodosztályt. Nüanszokon múlhat, hogy ki jut fel, ugyanakkor az Oviedo célja mindenképpen ez.

Hidi Patrik (balra) optimista Fotó: Facebook.com/RealOvied

Hidi kijelentette, természetesen mint minden labdarúgó, ő is szeretne bekerülni a válogatottba, de első körben klubjában szeretne alapemberré válni, és reméli, ebben az esetben a szövetségi kapitány is számításba veszi.

Olvasói sztorik