Magyar foci

Falatnyi tangák, szexi popsik, feszes mellek

Még soha ennyi magyar focista nem "villantotta" meg barátnőjét, mint 2017-ben. Gyűjtésünkbe csak a legszexibbek kerültek be.

Radó András szerelmével a Maldív-szigeteken nyaralt. A Puskás Akadémia kíváló csatárának kedvese közösségi oldalán osztott meg hihetetlenül szexi képeket.

További fotókat, itt találsz. Klikk!


Tavaly nyáron vette feleségül kedvesét a Hajduk Split sérülésből lábadozó magyar csatára, Futács Márkó. Katona Gitta 2014-ben első udvarhölgy volt Magyarország első számú szépségversenyén. Télen az Alpokban pihentek. Szexi képek kerültek elő, itt tudod megnézni.

Futács Márkó kedvese Fotó: Instagram

Őrülten szexi kerek popsit villantott Dubajból a magyar védő barátnője. A háttérben lévő naplemente sem csúnya. Lenzsér Bence csodaszép barátnőjének fotóit, itt tudod megnézni.

Csöllei Anna (@csolleianna) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2017, időpont: 8:58 (PST időzóna szerint)


Két hónapja jegyezte el barátnőjét, Alexandrát a Ferencváros egyszeres magyar válogatott védője, Botka Endre. A fiatalok Instagram-bejegyzéseiből kiderül, hogy óriási a boldogság a 23 éves hátvéd és telt idomokkal rendelkező menyasszonya között. Íme, klikk!



Földi paradicsomban villantják meg barátnőiket a magyar focisták. Együtt nyaralt a Karib-térségben lévő Dominikai Köztársaságban a Lengyelországban légióskodó Egerszegi Tamás, a szlovák Slovanban futballozó Holman Dávid, és a nyáron Újpestre visszatérő Simon Krisztián. A focistákkal természetesen csinos párjaik is elutaztak, és az Instagramra posztoltak is, férfi olvasóink nagy örömére. Itt tudod megnézni.

Olvasói sztorik