Magyar foci

Lőw Zsolt tartott edzést a Videotonnak

A PRO licences képzés keretében került sor a tréningre.

A Videoton FC hivatalos beszámolójából kiderül, hogy az UEFA PRO licences edzői képzés keretében szerda este a Vidi II bemutató edzésen vett részt Telkiben, melyet a Bundesligában szereplő RB Leipzig másodedzője, Lőw Zsolt vezényelt.

Néha egy kép többet ér minden szónál…
Frappáns választ küldött a DAC a „szlovákfaluzó” Hemingwaynek

Idén nyáron vette kezdetét a legutóbbi UEFA PRO licences edzői képzés Magyarországon. A szakmai kiválasztási folyamat végén 24, a labdarúgás különböző területén dolgozó edző – köztük két női szakember – kezdhette meg az UEFA legmagasabb szintű képzését. A Vidiből a tanfolyamon Toldi Gábor, a Vidi II szakmai stábjának tagja vesz részt.

Az NB III-as bajnokságban szépen szereplő Vidi II-t kérte fel a szövetség arra, hogy egy bemutató edzésen segítse a tanfolyamon résztvevő edzők munkáját, második csapatunk pedig örömmel vállalta a megtisztelő felkérést.

A bemutató edzést a Bundesligában dolgozó Lőw Zsolt tartotta, segítői Lisztes Krisztián és az U18-as válogatott szövetségi edzője, Németh Antal voltak. A közel 90 perces foglalkozáson a támadásépítésen volt a hangsúly. Lőw Zsolt olyan gyakorlatokat vezényelt, melyeket az RB Leipzig futballistái is nap mint nap gyakorolnak. A Németországban dolgozó szakember a bemutató edzés végén azt mondta, hogy meg volt elégedve a fehérvári fiatalok teljesítményével.

A bemutató edzésre Telkiben került sor Fotó: rangado
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!