Magyar foci

Egy talicska pénz Ugrai Rolandért?

Nono Villar napajai megvannak számlálva Diósgyőrben?

A Borsod Online közölt hosszabb interjút Bódog Tamással, a DVTK vezetőedzőjével.

A próbajátékon lévő Brkovicról

A 28 éves labdarúgónak nincs élő szerződése a lett FC Riga csapatával, ahol az őszt töltötte, és látogatása után nem lenne meglepő, ha esetleg a tavaszt Diósgyőrben kezdené.

Ezt tudtad?
Eppel Márton távozik a Honvédtól, ma játszik utoljára piros-feketében

A boltokról

Vannak olyan boltok, ahol leárazások vannak, vannak, ahol jó külföldi árut tartanak, olyan is, ahol jó minőségű magyar termékek elérhetők, és van olyanok, ahová vissza lehet vinni, amit megveszel. Mi mindenhová be fogunk nézni.

Ugrai Roland távozása

– Amíg én tudom eldönteni, addig marad. Más kérdés, hogy mi van akkor, ha kapnánk érte egy kalap, vagy egy talicska pénzt, amiből nem kettő, nem három játékost tudnánk igazolni. Ugrainak volt 2-3 jó hónapja, nagy érteke a klubnak, de a hosszú távú építkezést szem előtt tartva nem elsődleges célja a klubnak, hogy eladjuk őt, és nem is hallottam olyan konkrétumot, hogy valaki meg akarná venni.

Ugrai Roland jó formában van Fotó: dvtk.eu

Nono Villar

– Ugyanez volt Bacsával: amit a szezon elején láttam, tőle az kevés volt, de megértette, dupla erővel dolgozott, és visszatért – mondta a szakmai igazgató. – Ha valakit nem rakok be, annak megvan az oka, nem egyedül én döntök erről, a szakmai stáb véleményét is figyelembe veszem, amikor rangsorolok, hogy ki játszik, és ki nem. Nono Villaron nem látom a tüzet, azt a hozzáállást, amire szükség lenne. Nem elég valakinek csak hangzatos dolgokat mondani, hanem tenni is kell, mert a teljesítmény dönti el, hogy ki kap lehetőséget az első csapatban. Aki nem tud itt játszani, az a második együttesben bizonyíthat. De ha 10 ember játszik az NB III-as csapatunkban, és kikapunk, felmerül a kérdés: mi a gond? Nem megfelelő a hozzáállás? Ha igen, akkor esetleg a minőség? És ezek után jön az újabb kérdés: akkor minek van egy NB I-es csapat keretében?

Olvasói sztorik