Magyar foci

Cserejátékos szállította a magyar válogatott újabb sikerét

Leekens kapitány ismét győzelemnek tapsolhatott.

A magyar férfi U17-es válogatott hazai pályán, Telkiben 2-1-re győzött felkészülési mérkőzésen Szlovákia korosztályos legjobbjai ellen – derül ki az MLSZ beszámolójából.

A magyar válogatott Tóth-Gábor Kristóf góljával a hetedik perben szerezte meg a vezetést, melyre a szlovákok három perccel később reagálni tudtak. A 77. percben aztán a kapus, Ásványi hosszú indítása Tóth-Gábor Kristófhoz került, aki Burainak készítette a labdát, a csereként beállt játékos pedig a kapus alatt, tíz méterről a hálóba lőtt, 2-1.

– Egy nagyon stabil, jó játékerőt képviselő szlovák csapatot sikerült legyőzni. Az első félidőben sok hibával, de jól játszott a csapat. A másodikban viszont hiányzott a határozottság a párharcokban, emiatt kicsit magunknak tettük nehézzé az összecsapást. A győzelmet követően szeretném megköszönni Presisinger Sándornak és a szakmai stábnak a felkészülés során végzett munkát – értékelt a mérkőzést követően Belvon Attila, aki még a mérkőzést megelőz napon is az A-válogatottnál segítette a megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán munkáját, így az U17-es csapatot ezúttal Preisinger Sándor készítette fel a szlovákok elleni mérkőzésre.

Leekens kapitány is megnézi ma az U17-es válogatottat Szlovákia ellen. #youthfootball #Hungary #Slovakia #friendly #CMG

CMG™ Careers Management Group™ (@cmgrouphu) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 15., 05:22 PST

U17-es, nemzetközi felkészülési mérkőzés

Magyarország–Szlovákia 2-1 (1-1)
Magyarország: Ásványi Balázs – Huszti András (Ódor Máté 61.), Varju Benedek, Nyári Patrik, Papp László – Irimiás Gergő, Magyar Zsolt János (Nyíri Vince 49.) – Cipf Dominik (Kojnok Zsolt 49.), Szabó Bálint (Burai Erik 41.), Papp Marcell (Törőcsik Péter 73.) – Tóth-Gábor Kristóf

Magyar gólszerzők
: Tóth-Gábor (7.), Burai (77.)

Olvasói sztorik