Magyar foci

Hemingway a balhézó fradistákról: selejtes emeberek

A Honvéd tulajdonosa szerint, a szenny bűze megáll Kispest határánál.

Az nb1.hu-n vezetett blogjában ejtett szót a Ferencváros – DVSC meccsen történt balhéról George F. Hemingway. A Honvéd tulajdonosa nem sokat finomkodott.
Azokra a selejtes emberekre gondolok, akiknek sikerült több éves munkánkat tönkretenni múlt szombaton a Groupama Arénában. Azokra a bűnözőkre gondolok, akik embereket késelnek meg, vagy rúgnak majdnem agyon, mert az elkövetőknek véleménykülönbségük van az áldozatokkal – kezdi a “Selejet bosszúja” című bejegyzését.

Nagy a baj!
Óriási balhé a Chelsea-nél, ezért nem játszott David Luiz az MU ellen

A vezető saját klubját állítja példaként, és attól, fél tőlük is elpártolnak a nézők.

A Bozsik Stadionban és a Budapest Honvéd, a Magyar Futball Akadémia más pályáin sem volt semmiféle rendbontás a szurkolóink részéről, mióta átvettem a klub irányítását. Stadiont újítottunk fel, akadémiát építettünk, jövő év első félévében meglesz az új utánpótlás központunk, utána pedig majd készül új, csodálatos stadionunk. Ezek vagyunk mi. Szurkolóink hétről-hétre sportszerűen bíztatják csapatunkat. 2500 szurkoló volt kíváncsi U19-es csapatunkra az FK Sutjeska Niksic elleni mérkőzésen. Családok, apák, anyák, nagyszülők, kisgyerekek látogatják stadionunkat. De ők is a bulvársajtót olvassák. Hogyan tudjuk meggyőzni őket, hogy a szenny bűze megáll Kispest határánál?

A teljes blogbejegyzést, itt lehet elolvasni.

A tábor fantasztikus volt, de páran elszúrták az ünnepet Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik