Magyar foci

Kapitánykérdés: „Engem hivatalosan senki nem keresett”

Ismét megszólalt a DAC-tulaj.

Az FC DAC hivatalos oldalán adott interjút Világi Oszkár, a szerdahelyi klub tulajdonosa, akit természetesen a magyar kapitánykérdésről is kérdeztek. Mint ismert, a DAC jelenlegi vezetőedzője, Marco Rossi neve is felmerült lehetséges Storck-utódként.

Tuti befutó?!
Az NB I-es edző elismerte, kapitánynak akarta az MLSZ

– A kérdésben én sem tudok többet senkinél sem. Olvastam magyar újságokat, hallottam, hogy Marco Rossi jelölt a nemzeti csapat kispadjára, de engem hivatalosan senki nem keresett meg. Azt gondolom, kezdeti szakaszban járhat az ügy, mivel először Rossinak és az MLSZ-nek kell egymással felvennie a kapcsolatot. Marcónak érvényes szerződése van a DAC-nál, de megértem, hogy ez a lehetőség nagy kihívást jelentene karrierjében. Az biztos, nem én leszek az, aki ettől a lehetőségtől megfosztja – nyilatkozta a tulajdonos.

Világi Oszkár azt nem tartja elképzelhetőnek, hogy az olasz szakember a DAC vezetőedzői feladatai mellett ellássa a magyar kapitányi teendőket is.

– Meglátjuk, mi történik, egyelőre inkább pletykák, amiket a médiában olvashatunk. Rossi feladata most az, hogy felkészítése a csapatot a soron következő mérkőzésre, tudásom szerint, ezt is teszi a legjobb tudása szerint.

Világi Oszkár nem állna Rossi útjába Fotó: fcdac.sk
Olvasói sztorik