Magyar foci

Csapata után Kondás is odaszúrt a Fradinak

Nagy győzelem ez a DVSC korábbi sikeredzőjének.

A Magyar Kupa legnagyobb meglepetését szolgáltatva, egy érdekes büntetővel, a Kisvárda kiejtette a Ferencvárost.

Korábban megírtuk, hogy a lefújást követően Thomass Doll megfenyegette néhány játékosát, de természetesen megszólalt a Kisvárda trénere, Kondás Elemér is.

Kondás Elemér nagy sikere Fotó: www.civishir.hu

– A Fradinak helyzete sem volt, úgyhogy megérdemelten jutottunk tovább – foglalta össze a lényeget az edző. Szép győzelem volt ez, sokkal jobban játszottunk, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk. Minden csapatrészben jobbak voltunk. Jobban támadtunk, jobban védekeztünk, mint az ország egyik legjobb csapata. Sokkal hamarabb is eldönthettük volna ezt a párharcot, de így sem vagyok elégedetlen. Különösen büszke vagyok rá, hogy a végén, amikor már nagyon akarta a Fradi, akkor sem tudtak még a kapunk elé sem kerülni. Taktikailag is mi nyertük meg a csatát. Most foglalkozzak azzal, hogy kik voltak sérültek a Fradiban? Nem teszem. Nekünk is voltak sérültjeink. Nem kell erre fogni semmit – mondta felspannolva Kondás Elemér.

Később kiderült, hogy nem a Fradi volt az egyetlen NB I-es búcsúzú, egy másik NB I-es nagyágyú is elköszönt a Magyar Kupától, itt írtunk róla.

Olvasói sztorik