Magyar foci

Storck megbukott, mert belerúgott azokba, akikbe nem kellett volna

NB I-es edző húzhatja ki a bajból a magyar válogatottat?

A Ferencváros korábbi kapusa, Udvarácz Milán szerint Bernd Storck szövetségi kapitány óriási öngólt rúgott a Feröer-szigetek elleni meccset követően.

– Azokba az emberekbe szállt bele, akik túlleptek az andorrai, a portugál és a svájci kudarcon. Storcknak meg kellett volna köszönnie, hogy ilyen szereplés után egyáltalán még húszezren kimennek egy tét nélküli selejtezőre. Hallottam én is a szurkolók negatív kritikáit a tévén keresztül, de ennek bele kell férnie. Az MLSZ-nek el kell gondolkodnia a váltáson – nyilatkozta a Bors című napilapnak Udvarácz Milán.

Olvastad már?
Böde és Fiola újra egy csapatban?

Jelenleg Dániában dolgozik fizioterapeutaként, és nem kertel, határozott véleménye van azzal kapcsolatban, kinek kéne váltani a német edzőt.

– Ez már az a helyzet, amiből a szövetség és a kapitány sem tud jól kijönni. Bódog Tamás válthatná a németet a kispadon. Magyar edző nagy nemzetközi tapasztalattal, és egy olyan karakterrel, amivel kevesen rendelkeznek! Volt szerencsém testközelből is tapasztalni, amikor itt dolgozott Koppenhágában. Különlegességet vitt a magyar futballba, a Diósgyőr játéka eladható még akkor is, amikor vereséget szenvednek!

Storck helyett Bódog? Fotó: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Bernd Storck sorsáról kedden dönt az MLSZ.

Olvasói sztorik