Magyar foci

Családi ház udvarára kergették be a magyar sporit – VIDEÓ

Elképesztő jelenetek játszódtak le hazánkban.

Kunbaja–Kisszállás mérkőzést rendeztek a Bács-Kiskun megyei harmadosztályú bajnokság déli csoportjában múlt hét vasárnap. A találkozó arról marad emlékezetes, hogy a 70. percben 3-2-es vendég vezetésnél egy durva belépő után Fazekas Szilárd játékvezető felmutatta a piros lapot a hazaiak játékosának Nagy Nimródnak. Ekkor többen megtámadták a bírót, akinek menekülnie kellett egyik partjelzőjével egyetemben.

Ez fura!
Akad olyan mutató, ahol az éllovas Videoton csak sereghajtó

Az üldözés azonban nem ért véget a pályán, hanem két utcával arrébb tudtak csak bemenekülni egy családi ház udvarára. Ezt követően kihívták a helyi körzeti megbízottat, aki jogsértést már nem tudott megállapítani, hiszen az események addigra lejátszódtak, tettlegesség pedig nem történt – írja a sugopart.hu.

A mérkőzésen egyébként a hazaiak többször kritizálták Fazekas Szilárd ítéleteit, akit a lap információja szerint egy sárga lap kiosztását követően meg is löktek. Húsz perccel a kiállítás előtt már le is akarta fújni a találkozót, de ekkor a vendégek rábeszélték, hogy próbálják meg befejezni. Ez nem sikerült, mivel az incidens miatt a meccs félbeszakadt. Folytatás a fegyelmi bizottság előtt.

Olvasói sztorik