Magyar foci

Hiába a bázeli blama, van, ahol még topfavorit a Storck-csapat

Lehet javítani, hiszen legutóbb döntetlent játszott Feröerrel a magyar válogatott.

A magyar válogatott hazai pályán zárja a jövő évi világbajnokság selejtezősorozatát, kedd este Feröer-szigetek lesz az ellenfél a Groupama Arénában. Az már korábban eldőlt, hogy a vébé-részvételről mindkét együttes lemarad, a felek számára így csupán a harmadik hely megszerzése miatt lesz tétje az összecsapásnak. Pillanatnyilag a mieink előnye egy pont a szigetországiak előtt.

Ezt olvastad?!
Meg is van a 2018-as vébé egyik döntőse

Az utolsó előtti körben, szombaton a magyar válogatott nagyon sima vereséget szenvedett Svájc otthonában, míg Feröer a lettekkel nem bírt (0-0). Ilyen előjelekkel várják tehát a felek a találkozót, igaz, az utóbbi idők gyenge magyar szereplése ellenére (2017-ben a magyar csapat hat találkozón ötször szenvedett vereséget) a bukmékereknél a Storck-csapat a favorit.

Svájcban elbukott a magyar válogatott Fotó: MLSZ

A magyar együttes esetleges keddi győzelme mellett átlagban csupán 1,25-szeres szorzó szerepel, a döntetlen pedig legalább ötszörös pénzt ígér. Feröer-szigetek bravúrjában olyannyira nem hisznek a nagy nemzetközi fogadóirodák, hogy a vendégsikerrel legalább tízszeres pénzt lehet kaszálni, de akad olyan buki, ahol 17-szeres szorzó szerepel a miniállam győzelme mellett.

Múltidéző

A két csapat eddig háromszor találkozott egymással: a 2016-os Európa-bajnoki selejtező során nemzeti csapatunk hibátlan tudott maradni (két győzelem: 0-1, 2-1), ám tavaly szeptemberben már botlott a Storck-alakulat. Az idegenbeli vébé-selejtezőn felejthető, 0-0-s döntetlen született.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik