Magyar foci

Gulácsi előtt is kaptunk potyákat, nem is kicsiket

A kapus svájci bakiján pörög az internet, pedig elődei is nyúltak már mellé. Videók.

Gulácsi Péter nagyokat hibázott a svájci világbajnoki selejtezőn, amelyet 5-2-re elbukott válogatottunk. A kapus bénázását az egész világon pörgették a videómegosztók, mi is megmutattuk a két potyáját. Összeállításunkból kiderül, hogy nem Gulácsi az első kapus, aki a magyar válogatott mezében bakizott hatalmasat.

Amikor még világbajnokságon ment el egy meccs

1978-ban, az argentin világbajnokságon Gujdár Sándor odaejtette a labdát Luque elé az argentin-magyaron, alighogy megszereztük a vezetést. Végül 2-1-re kikaptunk a házigazdáktól.
https://www.youtube.com/watch?v=d9m2aY-wbcc

Mészáros árnyékra vetődött

1982-ben Mészáros Ferenc öklözés helyett fogni akarta Cernatinsky lövését a belgák ellen (1–1), azzal a góllal estünk ki a világbajnokságról, igaz, a hibáért nem bántották a kapust, mert ezt leszámítva fantasztikusan védett. Mondjuk ezután már csak egyszer volt válogatott, és arra az egyre is majdnem hat évet várt.
https://www.youtube.com/watch?v=5azBq2QWb7E

Amikor Babos mellbe rúgta Ibrát

Rengeteg kritikát kapott Babos Gábor is, amikor a 2009-es Magyarország–Svédország vb-selejtezőn mellbe rúgta Ibrahimovicot, amiből a svédek megszerezték a győztes gólt (1-2).
https://www.youtube.com/watch?v=3YtWcTstzJo

Király Gábor benézte

Király Gábor minden idők legjobb magyar kapusa, válogatottsági rekorder, de a nemzeti csapatban neki is voltak komoly mellényúlásai. Például 1998-ban, a portugálok ellen 3-1-re elbukott Eb-selejtezőn.
https://www.youtube.com/watch?v=2Zg8ASLhgM0

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik