Magyar foci

Szenzációs magyar hajrágól az Eb-selejtezőn – VIDEÓ

A nagy hajrát a mieink bírták jobban.

A magyar U21-es válogatott kedd késő délután megkezdte szereplését a 2019-es korosztályos Európa-bajnokság selejtezőin. Michael Boris fiai a 6. csoportban Belgium, Svédország, Törökország, Ciprus és Málta legjobbjaival küzdenek a továbbjutásért.

Ezt olvastad már?
Friss hírek Szalairól: játszhat a Bayern ellen?

Gyirmóton első ízben Málta ellen kezdték meg szereplésüket a mieink, a magyar válogatottban a következő játékosok kaptak lehetőséget a kilencven perc során: Demjén – Lenzsér, Kecskés Á., Tóth B. – Csernik (Koszta, 82.), Zsótér, Vida M., Szoboszlai, Szalai A. (Spandler, 77.) – Makrai (Kundrák, 64.), Bíró B.

A magyar fiatalok Bíró Bence fejesével a 16. percben szerezték meg a vezetést, sokáig azonban nem örülhettek, hiszen a vendégek három perccel később Beerman révén egyenlítettek. A második félidőben mindent megtett a győztes gól megszerzéséért a magyar válogatott, miközben a máltaiak több ízben vezettek veszélyes kontrákat… Végül azonban nem maradt el a hazai slusszpoén, a 91. percben Zsótér szabadrúgása után Lenzsér fejese három pontot ért a válogatottnak.

Bíró Bence, 1-0

https://www.youtube.com/watch?v=47hb9N_msfQ

Lenzsér Bence, 2-1

A csoportriválisok mai mérkőzései:

18:45 Svédország–Ciprus 4-1 (3-0)

20:00 Belgium–Törökország 0-0

Tabella állása Fotó: uefa.com
Olvasói sztorik