Magyar foci

Megszólalt a Haladás Mészöly-ügyben

Hivatalosan még nem erősítették meg az edzőváltást, de ...

A Rangadó.hu elsőként megírta, hogy a Puskás Akadémiától elszenvedett vereség után edzőt válthat a Szombathelyi Haladás. Megírtuk azt is, hogy a poszt első számú várományosa Pacsi Bálint az Illés Akadémia vezetője.

A meglepő 5-1-es vereségről Tóth Miklós ügyvezető nyilatkozott, aki az edzőváltást még nem erősítette meg, de nem titkolta csalódottságát.

Ezt olvastad már?
Manchester United: Rashford is távozóban? Spanyol óriás nézte ki magának

– Kétségtelen, nem ilyen rajtra és főleg nem ilyen meccsre számítottunk, mint a Puskás Akadémia elleni volt – mondta Tóth Miklós a csapat hivatalos honlapjának. – Jól kezdtünk a Puskás ellen, meg is szereztük a vezetést, jól futballoztunk. ám amikor az ellenfél gyakorlatilag helyzet nélkül egyenlített, feszültté váltak a játékosok. Ész nélkül mentünk előre, mondhatni kispályás gólokat kaptunk. Nagyon rosszul nézett ki kívülről a találkozó. Ami a folytatást illeti, Mészöly Gézával leülünk és értékeljük a meccset, de ebben nincs semmi különös, ez bevett szokás. Azt most még nem tudom megmondani, lesz-e következménye az eddigi szereplésnek, ne menjünk a a dolgok elé.

Olvasói sztorik