Magyar foci

Így költekezik Dzsudzsák: 150 millióért vett nyaralót

A válogatott csapatkapitánya Tihany legszebb és legdrágább részén fektet be.

Nem akármilyen „víkendházzal” lepte meg magát Dzsudzsák Balázs – tudta meg a Lokál. A válogatott futballista Tihany legszebb, legdrágább részén, a bencés apátság közelében 150 millió forintért vásárolt egy villát, amelynek ablakából, kertjéből páratlan panoráma nyílik a Balatonra.

A portál szerint mélyen belenyúlt a pénztárcájába Dzsudzsák Balázs, de aligha bánja azt a mintegy 150 millió forintot, amelyet kifizetett egy tihanyi nyaralóért.

FORDULAT?!
Hiába jelentették be a magyar válogatott védő klubváltását, még nincs hivatalos megállapodás

Az egyesült arab emírségekbeli al-Wahda csapatának 30 éves sztárfocistája néhány héttel ezelőtt döntött úgy, hogy a balatoni félszigeten vásárol magának egy telket, ami befektetésnek sem utolsó.

Dzsudzsák mélyen a zsebébe nyúlt Fotó: Getty Images

Balázs igényeit és jó ízlését dicséri a választás, ugyanis a 300 négyszögöles telek fekvése egyszerűen tökéletes. Kertjének végéből képeslapszerű látvány tárul az ember szeme elé. Ez a pompás balatoni panoráma is meggyőzhette Dzsudzsákot, hogy Siófokról tegye át székhelyét Tihanyba, ugyanis a játékos 2013-ban már vett egy nyaralót a déli parton, azt azonban nemrég eladta. Ám mivel Balázs a Balaton szerelmese, és ha teheti, itt tölti szabadidejének nagy részét, érthető, hogy gyorsan vásárolt egy másik ingatlant.

– Párszor láttam már itt Balázst, be is mutatkozott, és azt kell mondjam, kimondottan rokonszenves volt. Az utcában mindenki örül annak, hogy ide jár majd nyaranta – mondta a Lokálnak egy környékbeli férfi. – Úgy tudom egyébként, hogy a telek méretével és a házzal nincs tökéletesen megelégedve. Ő valami modernebbet szeretne, és már jelezte, hogy ha eladó, örömmel megveszi az egyik szomszédja telkét is, hogy a kettőt egybenyithassa.

További részletek és fotó ITT.

Olvasói sztorik