Magyar foci

Két elsőosztályú játékossal erősített a Nyíregyháza

Kesztyűs Barna és Kelemen Dávid is a Szpariban folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Két játékos érkezését jelentette be az NB II-es Nyíregyháza Spartacus. Ahogy a Rangado.hu elsőként jelezte, Kelemen Dávid csatlakozott a nyírségi csapathoz, amellyel hároméves szerződést írt alá. Kelemen mellett Kesztyűs Barnais az élvonalbeli Pakstól érkezett, ő egy évre kölcsönbe került a csapathoz.

– Nagyon örültem a Nyíregyháza megkeresésének! – nyilatkozta Kesztyűs a klub hivatalos oldalának. – Pakson kevesebb lehetőséget kaptam az elmúlt idényben, szeretnék többet játszani. Nagyon szimpatikus volt a Szpari vezetése által felvázolt terv, ráadásul nagyon kitartóak voltak, éreztem, hogy szeretnének megszerezni, és igent mondtam. Csak a távolság miatt volt nehéz döntés, eddig csak Pakson futballoztam, így furcsa lesz a váltás, de nagyon várom. Nyíregyháza megérdemel egy NB-I-es csapatot, és a szakmai stáb és a keret is alkalmas arra, hogy ezt a célt elérje a klub, ennek pedig szeretnék én is részese lenni – mondta a labdarúgó.

A 25 éves Kelemen Dávid korábban az MTK és a Hapoel Tel Aviv labdarúgója volt, és több korosztályos válogatottban is szerepelt. Az elmúlt szezonban a Békéscsaba együttesénél szerepelt kölcsönben, most azonban végleg távozott Paksról.

– Boldog vagyok, hogy a Nyíregyházával megegyeztünk. A csapatnál megújult a szakmai stáb, egy nagy hagyományokkal rendelkező klub, ahol sok ismerős is van, így nem volt nehéz a döntés. Komoly célokért szeretnék játszani, és a Szparinál komoly célok vannak – mondta Kelemen Dávid.

Olvasói sztorik