Magyar foci

Lovrencsics édesanyja kiborult, végigzokogta a kórházba vezető utat

Sokkolta a kupadöntőben elszenvedett sérülés a Fradi-focista családját. A válogatott játékos apukája mesélte el, mit éltek át.

Rémisztő jeleneteket láthattunk a Vasas-FTC Magyar Kupa-fináléban, túlzás nélkül kijelenthető, néhány percig a fél ország Lovrencsics Gergőért aggódott. Az eszméletét vesztő és agyrázkódást szenvedő futballista édesapja, László a Borsnak elmondta, teljesen leblokkolt az eset láttán, míg felesége végigzokogta a kórházba vezető utat.

Az apuka a tévén nézte a kupadöntőt, és azt, ahogy legnagyobb gyermeke a Murka Benedekkel történt ütközést követően eszméletlenül fog gyepet.

– Amikor láttam, hogy a csapattársai fogják a fejüket, és még a Vasas-játékosok is elsírják magukat, leblokkoltam. Hosszú percekig, amíg ápolták, el sem tudtam mozdulni a tévé elől. Aztán a hordágyról intett, hogy jobban van, és azonnal kocsiba szálltunk a feleségemmel – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesapa. – Hívtam a testvéreit, hogy készüljenek, mindjárt ott vagyok értük, és megyünk be a kórházba Gergőhöz. Ők nem is nézték a meccset, azt sem tudták, mi történt a testvérükkel. Én próbáltam erős maradni, a feleségemet is én nyugtattam, aki kiborult, végigzokogta a kórházba vezető utat.

A Lovrencsics család éppen akkor ért a kórházba, amikor Gergőt kihozták a vizsgálóból.

– Megnyugtatott minket, hogy már jobban van, és mondta, mutassuk meg neki videón, mi történt. Nem egyszerű ezt átélnie egy szülőnek. Még mindig nem nyugodtunk meg teljesen, de a körülményekhez képest jobban vagyunk – mondta Lovrencsics László, aki csütörtökön fia helyett vitte haza a kórházból háromnapos unokáját, Nathant és a menyét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik