Magyar foci

Királyi menet: két nap alatt 17 iskolát látogat meg a kapus

Szülinapi tortát is kapott a Haladás népszerű játékosa.

Mindig is tudtuk, hogy Király Gábor jó arc, és erre ismét ráerősített. Az Európa-bajnokság után rengeteg megkeresést kapott az ország minden részéből, leginkább általános iskolásoktól, hogy közönségtalálkozókra, élménybeszámolókra hívják. Ennyi kérésnek azonban még “a Király” sem tud eleget tenni, azonban azt találta ki, ha már a kisiskolások rajongnak érte a legjobban, hogy a szombathelyi általános sulikat felkeresve villámlátogatást tesz, és még egy focilabdát is visz ajándékba.

A Nyugat.hu portál a Bolyaiban csípett el egy ilyen gyors látogatást. A 41. születésnapját múlt szombaton ünneplő futballista ismerte a járást, hiszen valamikor ő is itt koptatta a padot. Amint olvasható, érdekes volt, hogy miközben sétáltak a tornacsarnok felé, a tanuszoda mellett elmenve ujjal mutatott a medence felé, hogy bizony, valamikor ő is ott tanult meg úszni…

A gyerekek aztán igen jó fejek voltak. Hatalmas tapssal köszöntötték a kapust, aki egyébként a hétvégén újabb győzelmet gyűjtött be a Halival. A labdát pedig néhány biztató szó kíséretében adta át a lurkóknak, akik közül egy „bátrabb” gyerek utólagos boldog szülinapot is kívánt a legendának.

Királyék siettek is tovább, hiszen ma 14 iskolát járnak összesen végig, holnap pedig még a maradék hármat is útba ejtik. Az pedig, hogy Király Gábort mennyire szereti mindenki, jól mutatja, hogy volt olyan tanárnő, aki azért kelt fel hétfő reggel öt órakor, hogy szülinapi tortát süssön a sportolónak.

Olvasói sztorik