Magyar foci

Vége a rémálomnak, Tipszmiksz Csabi újra szabad

NB I-es focista tartotta a lelket a TrollFoci korábbi „sztárjában”.

„Milinte, te szemét, tipszmikszűté?”

Évekkel ezelőtt ez a mondat hozott óriási hírnevet a kopasz, kigyúrt, jó kedélyű focidrukkernek, akit később a magyar futballnak görbe tükröt állító TrollFoci kapott fel.

Tipszmiksz Csabi később társoldalunk, a Profitipp.hu olvasóit is segítette a maga utánozhatatlan stílusában. Sajnos nem sokáig tehette, ugyanis egy korábbi ügy – mondjuk ki: drogkereskedelem – miatt lekapcsolták, és három év, hat hónapos börtönbüntetést kapott.

Orbán Csaba letöltötte a rá kirótt szabadságvesztést, jó magaviselete miatt két év, hét hónap és tíz nap után kiengedték a szombathelyi börtönből. Újra dolgozik, és egészen elképesztő, hol értük utol…

– Itt vagyok a kaposvári Rákóczi-stadionban, építjük, gyönyörű lesz – árulta el a Rangadónak Tipszmiksz Csabi. – Szerencsére, ahogy szabadultam, találtam munkát, az építőiparban dolgozom, mint régen. Üzenem az értem aggódóknak, hogy minden rendben, jól vagyok, és azt is megígérhetem, hogy soha többé nem csinálok hülyeségeket.

Csaba azt is elmondta, rengeteg erőt adott neki, hogy barátja, az Újpesten futballozó Balázs Benjámin végig kitartott mellette, segítette, ha kellett, csomagot küldött neki.

És persze a börtönben is jelen volt az örök szerelem, a labdarúgás.

– Az M4 Sportot tudtuk nézni, természetesen követtem az NB I-es és a BL-meccseket – tette hozzá a somogyi tipszmikszbetyár. – Ami az előbbit illeti, nekem úgy tűnik, a Videoton kiemelkedik a mezőnyből, meg is nyeri a bajnokságot. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy alig van néző, márpedig szurkolók nélkül nem az igazi a foci.

Olvasói sztorik