Magyar foci

Jól fizetnek a bukik magyar siker esetén

A fogadóirodáknál Portugália a favorit, de Izrael, Moldova, Lettország, Gibraltár és Litvánia győzelme még a magyarnál is jobban fizet.

A magyar válogatott szombat este a Benfica stadionjában, Lisszabonban vív vb-selejtezőt Portugáliával. Korábban már beszámoltunk arról, hogy papíron, csak a játékosok piaci értékét szemügyre véve az ibériaiak kerete sokszorosát éri a mieinkének, miközben nem szabad elfelejteni: a két csapat legutóbbi tétmeccsén, az Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén Dzsudzsák Balázsék szenzációs kilencven perc alatt játszottak 3-3-as döntetlent Ronaldóékkal.

A szombati összecsapás előtt megnéztük, a bukiknál milyen esélyekkel pályázik pontszerzésre a magyar együttes.

A legtöbb külföldi fogadóirodánál nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy biztos hazai győzelemre veszik a találkozót, hiszen a portugál siker szorzója nem haladja meg az 1.3-et sem, míg a döntetlenért közel ötszörös pénzt fizetnek. Ezzel szemben magyar győzelem esetén legalább tizenegy, de van, ahol tizenháromszoros összeget lehet kaszálni. Íme a lista:

A legkisebb pénzt (9.5-szeres) egyébként Dzsudzsák Balázsék három pontja esetén az Interwetten fizeti, míg a legtöbbet (15) a Betfair. Részletes lista ITT.

További érdekesség, hogy hétvégén világszerte több selejtezős mérkőzést rendeznek a 2018-as oroszországi világbajnokságért. A BetExplorer összesítéséből kiderül, hogy előzetesen akad néhány válogatott, amelynek feltételezett győzelme még a magyar csapat lehetséges sikerénél is többet fizet. Íme ezen összecsapások listája:

  • Ausztria – Moldova: a vendég siker szorzója több mint tizenötszörös
  • Spanyolország – Izrael: a vendég siker szorzója majd’ huszonhatszoros
  • Svájc – Lettország: a vendég siker szorzója majd’ huszonkétszeres
  • Bosznia-Hercegovina – Gibraltár: a vendég siker szorzója több mint ötvenhatszoros
  • Anglia – Litvánia: a vendég siker szorzója majd’ huszonötszörös
  • Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik