Magyar foci

„Vissza kell szerezni a magyar edzők hitelét” – párbeszéd honi trénerek között

„Vissza kell szerezni a magyar edzők hitelét” – ezzel a témával indul útjának a Semleges Térfél legújabb adása csütörtökön este 20.15-kor a műsor hivatalos Youtube csatornáján.

A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar futball fejlődéséért kíván tenni! A drukkerek adásában ezúttal négy magyar edző fejti ki a véleményét a fenti témával kapcsola
tban.

Vendégek:

– Ferenczi Attila (játékelmélet-kutató, fejlesztő, szakíró, tradíció-kutató, futballtréner)
– Klink Zoltán (erőnléti edző, korábban a Vasas erőnléti edzőjeként, Erdei Zsolt segítőjeként és a magyar női vízilabda válogatott erőnléti edzőjeként is dolgozott)
– Détári István (kapusedző, az Angyalföldi Sportiskola utánpótlás-edzője)
– Kovács László (jelenleg a Tököl edzője, „A”-liszenszes edző, korábban Kuvaitban és a megyei válogatottnál is dolgozott)

A mai műsor célja a magyar edzők közötti párbeszéd felerősítése, szakmai gondolatok megosztása, eszmecsere. „Ne szólj szám, nem fáj fejem – így gondolkozik a magyar edző, és csodálkozunk, hogy a magyar futball nem halad előre” – osztotta meg gondolatai Ferenczi Attila a ma esti adás beharangozójában, utalva arra, hogy a szakemberek közötti párbeszéd gyerekcipőben jár.

A 20.15-kor kezdődő műsort ide kattintva nézheti élőben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik