Magyar foci

Közel kétszázezren nézték a Fradi-Honvéd meccset a tévében

Pénteken a Linamar-Békéscsaba – Vasas Óbuda női röplabda meccs volt a legnézettebb az M4 Sport műsorán, 42 ezer szurkolót ültetett a képernyők elé. A vízilabda Volvo-kupa Magyarország – Szlovákia mérkőzését 41 ezer néző látta. A szombati nézettségi versenyt az labdarúgás nyerte, az FTC és a Budapest Honvéd találkozott a Magyar Kupában, az összecsapást 198 ezren követték.

Az ökölvívás is jó napot zárt az M4 Sporton, hiszen a Bocskai István nemzetközi emlékverseny összefoglalóját 42 ezren választották. A vízilabda Volvo-kupa Magyarország- Montenegró találkozója 56 ezer nézőt könyvelhetett el. Vasárnap a magyar vízilabda-válogatott horvátok elleni meccse 54 ezer nézőt érdekelt, a férfi kosárlabda NBI. Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend találkozót 43 ezren, a férfi futsal NBI. Rába ETO – Swietelsky Haladás VSE összecsapást 37 ezren látták az M4 Sport műsorán.

Az M1 csatorna műsorán szombaton a déli (193 ezer néző) és a reggel nyolckor (188 ezer néző) sugárzott Híradó volt a legnézettebb. Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

Olvasói sztorik