Magyar foci

Nem tudott túljárni Ribánszki eszén a DVSC

Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC – Békéscsaba 1912 Előre 0-0
Debrecen
DVSC: Danilovics (Verpecz 46.) – Osváth (Nagy Z. 60.), Mészáros (Szilvási 46.), Brkovics (Szatmári 60.), Ferenczi (Bíró 60.) – Feltscher (Könyves 60.), Filip (Tőzsér 60.), Szekulics (Jovanovic 46.), Kóródi (Barna 46.) – Holman (Chuka 46.) – Handzic (Takács 60.) Vezetőedző: Leonel Pontes
Békéscsaba: Ribánszki – Bényei, Kelemen, Szélpál (Fehér 46.), Fabio – Juhász (Gyurján 55.), Spitzmüller, Zelenyánszki (Viczián 25.), Pilán (Gránicz 50.) – Nagy I., Oláh L. (Besztercei 60.) Vezetőedző: Zoran Szpisljak

A Békéscsaba együttesét fogadta a DVSC felkészülési mérkőzésen. A jövő hét szombati, Ferencváros elleni, tavaszi bajnoki rajt előtt ez volt az utolsó edzőmeccse a Lokinak.

Az első félidőben többnyire mezőnyfölényben játszott a Debrecen, többször eljutottak az ellenfél kapujának közelébe, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A Békéscsaba kontrázni próbált, néhány megindulása veszélyesnek bizonyult, de a hazai védelem megoldotta a feladatát – olvasható a dvsc.hu tudósításában.

A második félidő elején Handzic lövését kellett a vendégek kapusának védenie, nem sokkal később ismét újabb nagy Loki-helyzet maradt ki, ezúttal is Ribánszki hárított. Később Feltscher és Chuka előtt is adódott ígéretes lehetőség. A 79. percben Bíró Péter fejesét blokkolták a csabaiak, a szöglet után pedig Szatmári közeli lövését védte Ribánszki, a végeredmény azonban 0-0 maradt.

Olvasói sztorik