Magyar foci

Magyar Kupa: két meccs már biztosan elmarad

Két mérkőzést már biztosan nem játszanak le a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének hétvégi fordulójában, miután a rossz időjárás miatt Cegléden és a Szentlőrinc SE-nél is használhatatlanná vált a játéktér – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.

Az MLSZ Versenybizottsága február 9-én a következő határozatot hozta:

1. A 2017. február 11-én (szombat) 14.00 órára kisorsolt Ceglédi VSE – Diósgyőri VTK 2016-17. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa 9. forduló első mérkőzésének kezdési időpontját – a centerpálya használhatatlansága miatt – módosítja.
A mérkőzés új kezdési időpontja: 2017. február 14. (kedd), 14.00 óra
2. A 2017. február 11-én (szombat) 14.00 órára kisorsolt Szentlőrinc SE – Szolnoki MÁV FC 2016-17. évi Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa 9. forduló első mérkőzésének kezdési időpontját – a centerpálya használhatatlansága miatt – módosítja.
A mérkőzés új kezdési időpontja: 2017. február 14. (kedd), 14.00 óra

Több helyen sem biztos még, hogy útnak indul a labda szombaton. Ahogyan korábban is megírtuk, Mezőkövesden például Bocsi Anna, a klub ügyvezető igazgatója a boon.hu-nak elmondta, a szerda délutáni állapot szerint alkalmas a pálya játékra, ám egy esetleges nagyobb mennyiségű csapadék közbeszólhat, mindenesetre a döntő szót a játékvezető mondja ki.

A harmadosztályú Érdi VSE hivatalos honlapjának beszámolója szerint a centerpálya állapota folyamatosan javul, így lesz mérkőzés, ám megjegyzik, a játékvezetők még dönthetnek úgy, hogy a pályát játékra alkalmatlannak ítélik.

Olvasói sztorik