Magyar foci

Nem indulhatsz ám akárhonnan Fradi-meccsre, ha Honvéd-szurkoló vagy

Ismét buszozásra kötelezik a drukkereket.

A hétvégén a Magyar Kupa nyolcaddöntője miatt ismét tétmérkőzésen izgulhatnak a szurkolók kedvenc csapatukért. A párosítások közül a Ferencváros–Bp. Honvéd találkozó tűnik a legizgalmasabbnak, az első meccset a Groupama Arénában rendezik. A hosszú téli szünet után a tétmérkőzésekre kiéhezett szurkolók azonban naivak, ha azt hiszik, csak úgy gondolnak egyet, és kisétálhatnak a párharc első felvonására. Hiszen félelem és reszketés van Budapesten, ha megindulnak a Honvéd-szurkolók Kispestről – vagyis a rendőrség hozzáállása alapján ez szűrhető le.

Ugyanis továbbra sem lehet akárhogyan megközelíteni Groupama Arénát, csakis az léphet be a vendégszektorba, aki a KÖKI bevásárlóközpont előtt induló busszal érkezik a helyszínre.

A mérkőzésre érkező Honvéd-szurkolók a mérkőzés napján a KÖKI bevásárlóközpont előtt található Puskás Ferenc-szobor előtt gyülekezzenek 15 és 16 óra között. Innen a vendégszurkolók 16.15 és 17 órai buszindulással, rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.
Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsátásra a stadionba! Csak a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő, rendőri kíséréssel biztosított szurkolók jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.
– olvasható a Honvéd oldalán lévő közleményben.

Vénaszkenner egyelőre nem kell a vendégeknek, de az Üllői úti stadion közelében lakó embereknek egy rövid sétát megtéve – pedig az sokkal egészségesebb, mint a lepusztult Ikarus-buszok füstjét szívni a KÖKI-től – esélytelen helyet foglalni a lelátón. Nm beszélve azokról, akiknek a szombati meccsnap ellenére is dolgozniuk vagy tanulniuk kell egy ideig…

Olvasói sztorik