Magyar foci

Valamelyik sporttévéhez tart Gundel Takács Gábor?

Szakmai okok miatt távozik az MTVA-tól a foci-Eb-ről is közvetítő népszerű kommentátor.

Tíz év után betelt a pohár, és úgy döntött, eljön a köztévétől. Szakmai okokból. Hogy ez mit jelent, arról senki sem beszél, de nyilván köze van az utóbbi hónapok történéseihez – írja csütörtöki számában a Bors.

A lap úgy tudja, Gundel valóban pusztán szakmai okok miatt jön el az MTVA-tól és nem azért, mert máshol egy jobb ajánlatot kapott volna. Annyi biztos, hogy decemberben majdnem az egész stábját lecserélték. Gundel Takács már január 16-án felmondott a közmédiánál, és jelenleg már a felmondását tölti.

A Borsszerint könnyen lehet, hogy Gundel Takács az egyik sportcsatornánál folytatja.

Gundel Takács 1983-1995-ig az MTV Telesport szerkesztőségének dolgozott, aztán rádióműsort vezetett a Radio Bridge-en, a Danubiuson, az Eurosport munkatársa volt és a Sport Tv alapító tagja is. 2007 óta dolgozik újra a közmédiában, ahol az Eurovíziós Dalfesztivált is közvetítette, de a TV2 vetélkedőit is sokáig vezette.

A bulvárlap a Sport Televízió, az Eurosport, a Digisport és a Spíler Tv vezetőit is megkereste, ez utóbbinál úgy reagáltak, „a közeljövőben számos ismert arc feltűnik majd, de az ő kilétükről még korai lenne beszélni”.

Olvasói sztorik