Magyar foci

Beteg kisfiúért fog össze a Haladás-tábor

Nemes ügy mellé álltak a szombathelyi drukkerek.

A jótékonysági akció számlaszáma

Sopron Bank
17600042-00413093-00200004

A közleménybe annyit kell írni: „Segítsünk Botondnak”.

Felhívást intézett a szurkolók felé a Haladás-tábor. A drukkerek egy hatéves kisfiúnak, Horváth Botondnak igyekeznek segíteni, aki kisfiú kisagyhiány-rendellenességben szenved. Az elmúlt években több jótékonysági összefogás is eredményes volt, amely következtében a kisfiú mindennapjai elviselhetőbbé váltak. Az elmúlt évek kezeléseitől (őssejt beültetésen is átesett) a gyermek jobban lett, élénkebben figyelt, erősödött az izomzata és kis kezeit is tudta használni, ám a folyamatos orvosi támogatás nélkül lehetetlen a jelenlegi életkörülmény fenntartása.

A folyamatos kezelések költségeinek megteremtése rettentően nagy erőfeszítéseket jelent a családnak, amit ma már nem tudnak a jelenlegi lehetőségeket ismerve előteremteni a barátok, ismerősök, adakozók támogatásával sem. Jelenleg már csak az édesapának van keresete, ugyanis a folyamatos ápolás teljesen leköti a család életét. Botond mindennapjaiba a nagyszülők is oroszlánrészt vállalnak, de ma már egyre nehezebbek a mindennapok, ugyanis Botond állandó felügyeletre szorul.

Karácsonykor a Haladás-szurkolók is megmozdultak a magyarlaki fiú gyógykezelése érdekében, és elhatározták, a jövőben is a család segítségére szeretnének lenni. Az elmúlt alkalommal két Hali-játékos, Bosnjak Predrag és Halmosi Péter mezét árverezték jótékonysági céllal, a befolyt összeg természetesen a családhoz került.

Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke arra kér minden drukkert, akinek lehetősége nyílik rá, álljon a kezdeményezés mellé. Botond és családja megsegítésére országos szurkolói jótékonysági összefogást kezdeményeznek.

Olvasói sztorik