Magyar foci

„Két magyar játékos érkezik, aki szereti a száraz kolbászt”

A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway az étkezési szokásokat is figyelembe veszi az igazolásoknál.

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway is nyilatkozott az újságíróknak a csapat első edzésén. A vezető kitérő választ adott Botka Endre esetleges Ferencvárosba igazolására, és hozzátette nem zár ki semmit, de mint minden játékos esetében, ezúttal is a hivatalos honlapon teszik közzé, ha változás történik a keretben. Hemingway aztán kitért az érkezőkre is.

– Két játékos érkezik a télen. Kizárólag a védekező posztokra hozzuk őket, hiszen nagyon sok jó támadónk van, főleg úgy, hogy most már bevetésre készen áll a titkos fegyverünk, Kabangu is, valamint Tömösvári Bálint is már a felnőtt kerettel edz. Magyar játékosokat igazolunk, és csakis olyanokat, akik szeretik a száraz kolbászt. Ez egy nagyon fontos szempont nálunk az átigazolásoknál – nyilatkozta sajátos stílusában Hemningway.

– Egyáltalán nem múlja felül az elvárásainkat a jelenlegi szereplés, a szezon előtti egyértelmű célkitűzés volt, hogy kilépjünk a nemzetközi porondra. Éppen ezért a fontos támadóinkat, Eppelt és Lanzafamét sem engedjük el, hacsak nem tesznek le értük fejenként több millió eurót, de egyelőre nem érkezett ilyen ajánlat egyik klubtól sem – folytatta a tulajdonos, aki válaszolt arra a kérdésre is, hogy a stadion felújítása alatt hol fogja játszani hazai meccseit a Honvéd.

– Természetesen jobb lenne a főváros, de egyáltalán nem ragaszkodunk ehhez, vidéken is keressük a megoldást, ott is nézelődünk. Ha nem olyan feltételeket támasztanak a fővárosi klubok, ami számunkra elfogadható, akkor akár 40-50 km-es körzetben játszhatunk tovább – zárta a sajtótájékoztatót Hemingway.

Olvasói sztorik