Magyar foci

Erősítéseket tervez a télen a Fradi, Jova jövője ma eldőlhet

Paunoch Péter FIFA-licences játékosügynök a Digi Sporton beszélt a Ferencváros játékosairól és Korhutról is.

A FIFA-licences játékosügynök, Paunoch Péter a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége volt, amelyben beszélt az FTC kapusának, Jova Leventének az előző héten történt balhéjáról, aki a hírek szerint az egyik fővárosi szórakozóhelyen megvert egy lányt. A szakember továbbá kitért a Chelsea-nél rendezett játékosbörzére, Dibusz Dénesre és Korhut Mihályra is.

– Keressük a megoldást, a legfontosabb dolog, hogy Jova Levente karrierje ne törjön meg, ennek apropóján ma délután lesz egy tárgyalásunk az FTC vezetőivel, akikkel egy kompromisszumos megoldást fogunk találni a jövővel kapcsolatban – válaszolta Paunoch Péter, majd a Chelsea-nél tett látogatásáról is szót ejtett.

– Ez a rendezvény már egy négy-öt éves múltra tekint vissza, én már a kezdetektől részt veszek ezeken. Több mint 130 klubcsapat képviselteti magát játékosmegfigyelőkkel, sportigazgatókkal, és elmondják az ügynököknek a kívánságlistájukat azzal kapcsolatban, hogy milyen játékosokkal szeretnének erősíteni a következő átigazolási szezonban. Az ügynökségek ilyenkor megpróbálják a legalkalmasabb focistákat a klubok figyelmébe ajánlani. A Ferencvárosnál is vannak tervek a téli erősítésekkel kapcsolatban, ám az majd csak januárban derül ki, hogy ezek közül mik valósulnak meg – tekintett a jövőbe a játékosügynök.

Paunoch kitért az FTC első számú hálóőrére, Dibusz Dénesre is, akinél lát esélyt arra, hogy előbb vagy utóbb – de inkább utóbb, hiszen még van ideje – külföldre szerződjön.

Korhut minden szempontból megújult, a játéka és a pályán mutatott teljesítménye teljesen megváltozott, sokkal dinamikusabb, energikusabb – dicsérte a nyáron Hapoel az izraeli Beer-Sevába szerződő balhátvédet Paunoch. – Hetente két komoly tétmérkőzésen szerepel, és minden szakember véleménye szerint válogatott formában játszik. Összességében nagyon jó döntés volt ez az átigazolás Misi részéről – nyilatkozta az ügynök.

A teljes videót ide kattintva tekintheti meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik