Magyar foci

Három hónapja nem kapnak fizetést az elit akadémia edzői?

Több szakember már a felmondáson gondolkodik Győrben.

Honlapunk információi szerint nem túl rózsás a helyzet az ETO FC Győr együttesénél, úgy értesültünk, hogy jó néhány utánpótlásedző a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián már három hónapja nem kapta meg a bérét. Ez annak fényében mindenképpen meglepő, hogy az ETO NB III-as felnőtt csapatánál több olyan jó nevű játékos is keresi a kenyerét – például Kabát Péter, Beliczky Gergő, Magasföldi József, Kulcsár Kornél -, aki aligha bagóért szerepel Győrött.

Az ETO futsalcsapatában pedig remek (és sokba kerülő) külföldi játékosok szerepelnek – Jaison Francisco de Ramos, Constantino Vinas Alejandro, Davide Moura -, így még inkább érthetetlen az a szituáció, hogyan kerülhetett Magyarország egyik elit akadémiája olyan helyzetbe, hogy néhány edző már a felmondáson és a munkahely váltáson gondolkozik annak reményében, hogy el tudja tartania családját.

A Rangadó.hu természetesen mélyebben is utánajárt a történetnek, és megkereste dr. Drucskó Zoltánt, az ETO FC Győr ügyvezetőjét, aki egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta információnkat. Hozzátette, jelenleg Portugáliában tartózkodik a futsalcsapattal, jövő kedden több információval tud szolgálni ezzel a témával kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik