Magyar foci

Jova: elnézést kérek

A kapus először reagált az őt ért vádakra.

Honlapunk is beszámolt arról, hogy a Ferencváros kapusa, Jova Levente és két barátja az egyik V. kerületi szórakozóhelyen összetűzésbe keveredett két lánnyal. A zöld-fehérek második számú hálóőrét az egyik lány – eddig tisztázatlan okokból – arcul csapta, mire a játékos visszaüthetett. Azóta már az egyik lány is megszólalt a Borsnak, aki szerint Jova mellbe rúgta barátnőjét, aztán amikor a segítségére siettek, mindenkit elkezdett rugdalni. Eltört telefon, szakadt táska meg kabát, zúzódások nélkül szinte egyikünk sem úszta meg, sőt kéztörés is történt.

Jova Levente először szólalt meg az esettel kapcsolatban, a fiatal játékos a Facebook oldalán formált véleményt.

“Kedves ismerőseim.
Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni,…
Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek akik ismernek vagy egy kicsit is kedvelnek,tudják,hogy milyen ember vagyok,..akik pedig nem szeretnek azoknak a világ összes bizonyítéka is kevés lenne, hogy higyjenek nekem.
Szeretnélek megkérni benneteket,hogy ne higyjetek el mindent, pláne ne ami bulvárban jelenik meg!
Kezd egyre viccesebb lenni a történet. Eddig is tudtam,hogy az újságíróknak színes a fantáziája de naponta lepődök meg mennyi színnel is dolgoznak! Már várom a holnapi cikket, amelyben a kómából ébredt lány meséli el a történteket.
A továbbiakban nem szeretnék ezekre a kreált történetekre semmilyen formában reagálni!
Köszönöm.”
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik