Magyar foci

Böde és a zene: erre indul be a Fradi tankja

A zöld-fehérek támadója azt is elárulta, melyik zenére vonult az esküvőjén.

Böde Dánielt általában a sporttal kapcsolatos témákról szokták kérdezni, de a Bajnokok Listája című műsorból most kiderül, hogy milyen zenéket hallgat legszívesebben a labdarúgó. Böde azt is elárulta, hogy miért a Deep Purple egyik slágere a legkülönlegesebb számára, illetve kedvenceit is maga konferálta fel, amit a nézők kedd este láthatnak a Sláger TV műsorán – olvasható a sportmenü.netoldalon.

A zenei csatorna tájékoztatása szerint szeptemberben debütált a Sláger TV egyik legújabb műsora: a Bajnokok Listájában magyar sportolók mesélnek legnagyobb zenei élményeikről, így egy teljesen új oldalukról ismerhetik meg őket a nézők. A keddi adás vendége Böde Dániel magyar válogatott labdarúgó lesz, aki nem csak azt árulja el, hogy melyik a legkülönlegesebb dal számára, de kedvenc slágereit is maga konferálja fel.

– Az öltözőben általában a csapatorvos választja a zenéket: a disco slágerektől kezdve a rockig minden szól. Mostanában egyszer én értem be elsőnek a konditerembe és Kárpátiát hallgattam, ami nem mindenkinek tetszett, de mondtam, ha majd ők érnek be legkorábban, akkor eldönthetik, mi szóljon – mesélte Böde Dániel, aki szerint az énekhangja nem túl jó, ezért csak egyedül, az autóban szokott énekelni.

A válogatott labdarúgó a Bajnokok Listájában bulizási szokásairól és kedvenc zenei stílusairól is mesélt. – Nem vagyok nagy táncos, de ha szórakozóhelyre megyünk, akkor a retro részt keresem inkább: szívesen hallgatok például Boney M.-et vagy ABBA slágereket, de a kedvencem a rock. Ebben nőttem fel: édesapámék Led Zeppelin és Deep Purple típusú zenéket hallgattak és szerintem rám ragadt – mesélte a Sláger TV-n Böde, aki a mulatóst sem veti meg. – Falun nőttem fel, ahol nagy múltja van az élő zenének, főleg a lakodalomban. Gyakran előfordul még most is, hogy egy-egy szülinapon harmonikás húzza és nótázgatunk.

A sportoló azt is elárulta, hogy életében először egy paksi Republic koncerten vett részt, de halotta már élőben az AC/DC, az Iron Maiden és a Sing Sing együtteseket is. Hozzátette, hogy a Deep Purple Love Conquers All című slágere az egyik legkedvesebb számára, olyannyira, hogy az esküvőjén erre a zenére vonult be. – Szerintem Tunyogi Péternek és Deák Bill Gyulának van a legjobb hangja az országban és a Dire Straits Money For Nothing című számában hallható a világ legnagyszerűbb gitárszólója – fejtette ki véleményét a labdarúgó, aki a Napoleon Boulevard Legyetek Jók, Ha Tudtok dalával zárta az adást.

– Dániel zenei összeállításából kiderült, hogy a rock stílust kedveli leginkább: AC/DC, Dire Straits, Black Sabbath, Tunyogi Rock Band és Varga Miklós klipeket is láthatnak majd többek között a Sláger TV nézői az adásban – mondta el Pónácz András, a Tematic Media Group kreatív producere, aki azt is elárulta, hogy az ezt követő adás vendége Kabát Péter labdarúgó lesz, aki Justin Bieber slágereire esküszik.

Olvasói sztorik