Magyar foci

Tipszmiksz Csabi februárban szabadul a börtönből

NB I-es futballista tartja a lelket a TrollFoci korábbi „sztárjában”.

Februárban jár le a drogkereskedésen ért Orbán „Tipszmiksz” Csabi két év hét hónapos börtönbüntetése – tudta meg a Borsa kaposvári lelátó sztárjának legjobb barátjától, az egyik NB I-es együttes labdarúgójától. A csapat és a játékos nevének közléséhez a fővárosi klub nem járult hozzá…

A kopasz, kigyúrt, jó kedélyű focidrukkernek a „Milinte, te szemét, tipszmikszűté?” mondat hozta meg évekkel ezelőtt a hírnevet számára, miután a magyar futballnak görbe tükröt állító TrollFoci nevű Facebook-oldal felkapta őt. Ahogy azt a bulvárlap megtudta, a később a TrollFocival szakító, saját Facebook-oldalt működtető mémceleb az édesanyján kívül egyedül a focistát jelölte meg a börtönben kapcsolattartójának.

– Csaba sajnos már harmadszor keveredett hasonló bajba – árulta el a kaposvári születésű focista, aki korábban két országban is légióskodott, 2015 óta erősíti a budapesti csapatot. – Amikor velem volt, sosem csinált hülyeséget, de sajnos olyan baráti társasággal is jóban volt, amely rossz irányba vitte őt. Folyamatosan tartom vele a kapcsolatot, amikor szüksége van valamire, küldök neki csomagot. A szombathelyi börtönben ül, szemétválogatásból van némi jövedelme, amit – mivel nagyon szeret enni – általában ételre költ. Szegény nagyon aggódik, hogy mihez kezd, ha szabadul. Bízom benne, hogy az a kaposvári vállalkozó, aki korábban is adott neki munkát, most is segít neki.

Társoldalunk, a Profitipp.hu két és fél éve többször megszólaltatta az utánozhatatlan stílusú somogyi tipszmikszbetyárt – érdemes meghallgatni az akkori videót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik