Magyar foci

Több mint százmillióért árulja luxuslakását a magyar focista

Egy vagyonba kerül az 51-szeres magyar válogatott Huszti Szabolcs belvárosi kéglije. A padlófűtéssel, infraszaunával felszerelt ingatlanra a hírek szerint orosz vagy kínai vevő csaphat le.

Híres futballista spécin felszerelt lakását vásárolhatja meg az a szerencsés, akinek van 129 millió forintja. Ahogy arról a Bors beszámolt, a budapesti Vörösmarty téren lévő, 91 négyzetméteres ingatlan ugyanis minden bizonnyal Huszti Szabolcsé. A bulvárlap erre következtet az ingatlan árából, elhelyezkedéséből, a drága berendezésből, és abból, hogy a jelenleg a német élvonalbeli Eintracht Frankfurtot erősítő, a válogatottságot korábban lemondó focista angol nyelvű életrajzával (Wikipédia) és fotójával van kitapétázva a nappali.

A minimalista stílusú, csúcsminőségű anyagok felhasználásával készült, fehér, vaj- és szürke színben pompázó ingatlan érdekessége, hogy az elektronikai rendszere (világítás, fűtés, árnyékolás) okoseszközről, például egy telefonról távirányítással is működésbe hozható.

– Infraszauna, padlófűtés, luxus berendezési tárgyak és szórakoztató­elektronikai rendszer gondoskodik az új tulajdonos kényelméről – árulta el a Borsnak egy ingatlan-tanácsadó. – A lakást 2012-ben teljeskörűen felújították, a jelenlegi tulaj magas szintű elvárásainak megfelelően. A nappali tapétáján valóban Huszti Szabolcs labdarúgó látható, de az eladó – aki alig használta az ingatlant, inkább folyamatosan bérbe adta – nem hatalmazott fel, hogy felfedjem a kilétét. Az ár reális, a Vörösmarty téren körülbelül 1,5 millió forintos négyzetméterárral kell számolni, és főleg orosz, illetve kínai vevők vásárolnak laká­sokat itt. Úgy tudom, a tulajdonos azért adja el az ingatlant, mert másba szeretné fektetni a pénzt.

Huszti menedzsmentje sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a focistáé-e a luxusapartman.

Olvasói sztorik