Magyar foci

Hátrányból verte a Fradi a szlovák élvonalbeli ellenfelét – VIDEÓ

Djuricin és Varga góljával fordítottak a zöld-fehérek a Slovan Bratislava elleni felkészülési meccsen.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Slovan Bratislava (szlovák) 2-1 (1-1)
Népliget. Játékvezető: Szőts G.
FTC: Jova – Dilaver, Nalepa (Csonka, 72.), Hüsing, Leandro – Pintér, Trinks (Gyömbér, a szünetben) – Csernik (Varga R., a szünetben), Rju, Djuricin – Radó (Busai, 72.) Vezetőedző: Thomas Doll.
Gólszerzők: Djuricin (9.), Varga R. (75.) illetve Schet (5.)

Felkészülési mérkőzést játszott a Ferencváros péntek délután a Népligetben, ellenfele a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava volt. A zöld-fehérektől sok játékos hiányzott válogatottbeli kötelezettségük miatt, Thomas Doll a Jova – Dilaver, Nalepa, Hüsing, Leandro – Pintér, Trinks – Csernik, Rju, Djuricin – Radó tizenegynek szavazott bizalmat.

Nem kezdődött jól a mérkőzés a kilencedik kerületiek számára, hiszen már az 5. percben hátrányba kerültek egy bal oldali pozsonyi akció után. A válasz azonban gyorsan érkezett hazai részről, a bajnokságban már öt gólnál járó, mégis sok kritikát kapó Marco Djuricin fejelt a kapu jobb oldalába négy perccel később. A pozsonyiak hivatalos Facebook-oldalának tudósítása szerint az első félidőben nagyobb lehetőség már egyik csapat előtt sem adódott.

A második játékrészben a félidőben csereként beálló Varga Roland szerezte meg a vezetést a Fradinak a 75. percben, ami egyben a győztesgólt is jelentette, hiszen a maradék időben már nem sikerült bevennie a kaput a két csapatnak.

Olvasói sztorik