„Stieber nagy erősítés lenne a Fradinak”

A zöld-fehérek korábbi klasszisa szerint a válogatott szélső sebességének, külföldön szerzett tapasztalatának nagy hasznát venné a Doll-együttes.

Ahogy arról beszámoltunk, Stieber Zoltán felfüggesztette edzéseit a hamburgi együttesnél, és tárgyalni kezdett az érte érdeklődő egyesületekkel. Noha egyelőre semmi konkrétum nincs az ügyben, a 27 éves játékost a hírek szerint német másodosztályú és magyar élvonalbeli klubok szeretnék megszerezni. Az érdeklődők közt állítólag ott van a bajnoki címvédő Ferencváros is, mi több, több sajtóorgánum is azt valószínűsíti, hogy Stieber az Üllői útra igazol.

Arra voltunk kíváncsiak: kell-e az európai porondnak gyorsan búcsút intő Fradinak az Eb-t is megjárt futballista?

– Stieber Zoltán olyan játékerőt képvisel, hogy a Ferencvárosnak egyértelműen érdemes harcba szállnia érte – mondta a Rangadónak az FTC korosztályos együtteseinek munkáját koordináló és játékos-megfigyelőként is besegítő Lisztes Krisztián. – Megvan a nemzetközi mércével is jelentős sebessége, szerepelt a Bundesligában, és az Európa-bajnokságon is bizonyította, hogy lehet számítani rá. Hogy szükség van rá, vagy sem, azt természetesen Thomas Doll edző dönti el, jómagam úgy vélem, remek igazolás lenne.