Magyar foci

12 milliós luxusórát hord Dzsudzsák

A magyar válogatott csapatkapitánya egy lakás árát hordja a kezén…

Dzsudzsák mindig is híres volt kiváló stílusérzékéről, most is olyan órát vett fel, amely még színben is passzolt az öltönyéhez. Választása – ahogy azt a Bors című lap a Miss World Hungary versenyen kiszúrta – egy Audemars Piguet nevű luxusmárkára esett, az ékszernek is beillő óra pedig nem kevesebb, mint 12 millió forintot kóstál.

Ez az összeg azonban meg sem közelíti a tavaly augusztusban viselt órájának az árát. A török szerződését egy 25 millió forintos Richard Mille karórával a kezén írta alá. Az Eb alatt pedig egy másik Audemars Piguet márkájú órában feszített, igaz, a visszafogott eleganciát sugárzó darab már 4,5 millió forint körüli összegtől megkapható. Ennek ára sok mindentől függ, ezt a típust negyven éve gyártják, így a kor is fontos tényező.

A Bursaspor szélsője sosem tagadta, hogy imádja a luxust. Tíz év alatt nagyot fordult vele a világ, 2006-ban még egy kétmilliós Suzuki Swiftet használt a Debrecen játékosaként, ma pedig már a legdrágább luxusjárgányok között válogathat. Többször mutatkozott húszmilliós M6-os BMW-vel és egy 25 milliós 730-assal.

Hollandiában húszmilliós Mercedest használt, de megfordult alatta egy Bentley is. A Porschét is szereti, de kétmilliós Suzukija után a harmincmillió forintot érő Panamera GTS-t is összetörte. Ahogyan három évvel ezelőtt egy 71 milliós Lamborghini Aventadort is, amit mindössze két napig élvezhetett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik