Magyar foci

Berg szerint karakteres volt a Vidi

Ismét Feczesint és Géresit dícsérte a fehérvári edző.

– Elégedett vagyok a mérkőzéssel, támadásban és védekezésben is jól teljesítettünk – értékelte a szerb Csukaricski elleni 2-0-ás győzelmet az EL-selejtezőt követően Henning Berg, a Videoton norvég edzője – Nehéz mérkőzés volt egy jó ellenfél ellen, értékes a győzelem. Örülök, hogy a játékosaim karakteresek voltak, de főleg, hogy csapatként is jól működtünk, ha ez az egység megvan, akkor jönnek az egyéni villanások is. A visszavágó biztosan kemény lesz a mai kedvező eredmény ellenére, nem bízhatjuk el magunkat. Nego kiállítása után is bíztam a győzelemben, de persze elsősorban az volt a cél, hogy megtartsuk az előnyt. A játékosok mentalitását dícséri, hogy így is sikerült gólt szerezni, Feczesin Robi ismét jól szállt be, Suljic pedig nagyon jól indult a kapu elé.

A tréner meglehetősen későn cserélt a meccsen, de az elfáűradó, nagyot küzdő Géresi krisztián helyére beküldött Feczesin Róbert megint remekül szállt be a kispadról, gólpasszal járult hozzá a második hazai gólhoz. Berg ezzel kapcsolatban így fogalmazott:
– Feczesin az előző hazai mérkőzésen is jól szállt be. Géresi Krisztián stílusával nehéz végig játszani a meccset, sokat fut és hajt. A padról jó minőséget tudunk beküldeni, a keret nem 11 vagy 12 játékosból áll, és ez jó a csapatnak, mindenkire lehet számítani. A második félidőben a Csukaricski nagyobb nyomást próbált kifejteni ránk, de összességében nem voltak óriási helyzeteik.

Olvasói sztorik