Magyar foci

Király, Gera: döntés majd a szabadság után

Egyelőre még nem került sor az egyeztetésre válogatott-beli jövőjükkel kapcsolatban a szövetségi kapitánnyal.

Mi úgy tudjuk, maradnak

A Rangadó.hu információi szerint Király Gábor és Gera Zoltán is kész a válogatott rendelkezésére állni, ezt már a kontinenstornán jelezték a kapitánynak.
Információink szerint Bernd Storck is számít rájuk, így minden bizonnyal a szeptemberben kezdődő vb-selejtezőkön is szerep jut a nemzeti csapat6 két klasszisának.

A jól sikerült magyar Európa-bajnoki szereplés két főszereplője, Király Gábor és Gera Zoltán sem nyilatkozott még azzal kapcsolatban, vállalják-e a folytatást a nemzeti csapatban a vb-selejtezőkön is – illetve a szövetségi kapitány, Berd Storck sem árulta el, számít-e a két veterán klasszisra a jövőben.

A selejtezők ősszel kezdődnek, az idő egyelőre még nem sürgeti a döntést. Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke a Rangadó érdeklődésére annyit mondott, jelenleg minden érintett fél szabadságon van, ezért nem került sor még egyeztetésre a kapitány és köztük, de az őszi mérkőzések előtt biztosan megtörténik a találkozó, illetve a bejelentés a folytatással vagy búcsúval kapcsolatban.

A magyar válogatott rutinosabb játékosai közül a 33 éves Juhász Roland jelentette be az Eb után (Bernd Storckkal is egyeztetve), hogy a jövőben már nem szerepel a nemzeti tizenegyben.

Olvasói sztorik