Magyar foci

Dárdai Pál újra a pályán, édesapjával focizik együtt

A Magyar Öregfiúk Válogatott–Masterplast-Csór Öregfiúk jótékonysági meccset pénteken 18 órától rendezik a csóri futballpályán.

Jótékonysági futballmeccset rendeznek Csóron, amelyen pályára lép Dárdai Pál, a német Hertha BSC vezetőedzője, valamint édesapja, idősebb Dárdai Pál is.

A Magyar Öregfiúk Válogatott–Masterplast-Csór Öregfiúk jótékonysági meccset pénteken 18 órától rendezik a csóri futballpályán. A rendezvény az augusztusi, székesfehérvári kispályás Európa-bajnokság jótékonysági kampányának első állomása. Célja a székesfehérvári rászoruló, fogyatékos és mássággal élő gyerekek sporteszközhöz jutásának elősegítése.

A helyszínen lehetőség lesz készpénzadománnyal segíteni, valamint Dárdai Pál dedikálni fog egy kispályás válogatott mezt, amire később licitálni lehet.

A Magyar Öregfiúk Válogatottban Dárdaiék mellett több volt válogatott futballista pályára lép, például Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Egressy Gábor és Lőw Zsolt. A mérkőzés után Dárdai Pál volt szövetségi kapitány dedikálja az új, önéletrajzi könyvét.

Olvasói sztorik